temoignage1

Ceea ce ne doream era să ne simțim în vacanţă pe toată durata anului

«Cu o piscină, vă puteți simți în vacanţă pe toată durata anului. Atunci când este frumos afară, vă puteți destinde după orele petrecute la serviciu sau după weekend. Fără a uita chiar de zilele de weekend şi de cele de vacanţă, deseori atât de animate! Până şi atunci când vremea este mohorâtă, puteți profita de o priveliște frumoasă care vă amintește – şi anunță – momentele deosebite petrecute împreună…»

Aurélie şi Fabrice şi piscina lor Eva
Piscină, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane
temoignage2

Obiectivul nostru, acela de a petrece cât mai mult timp împreună.

«Piscina noastră a devenit punctul de legătură nu numai între membrii familiei, ci şi între prieteni. Un loc plin de viață unde ne jucăm, discutăm, bem un pahar şi ne povestim aspecte din viață. Din momentul în care ne-am instalat piscina, petrecem mai mult timp discutând şi împărtășind momente deosebite. Câtă fericire!»

Stéphanie, Franck şi Élisa şi piscina lor Céline
Piscină, Elsa, 8,50m x 3,85m, escalier Enjoy, liner Toscane
temoignage3

Balneo este ideal pentru a avea în sfârșit grijă de noi

«De când avem piscina, am descoperit că simțim cu adevărat nevoia de a ne ocupa de sănătatea noastră şi de noi. Departe de stres, noi ne aventurăm într-un univers al plăcerii datorită scării balneo încălzită la 34°C…fără a mai părăsi locuința. Pentru nimic în lume, nu am mai reveni la viața dinainte!»

Martine şi piscina lor Valérie

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii