Filtrare

Alegeți sistemul de filtrare adaptat piscinei dumneavoastră.
Respectul faţă de apă şi de mediu este o prioritate pentru Piscinele Waterair. Știați că o piscină bine întreținută nu se golește niciodată? Din acest motiv, este important să alegeți un sistem performant de filtrare împreună cu produse de întreținere de calitate: acestea sunt garanția unei ape sănătoase şi limpezi şi mai ales, al unui consum redus de apă.
Spațiul tehnic multifuncțional şi evolutiv

Concept exclusiv al Piscinelor WATERAIR, Locatec® este un spațiu tehnic industrializat, multifuncțional, estetic şi practic care vă asigură un confort optim de utilizare.

Locatec® Premium

Locatec® PremiumLocatec® PremiumLocatec® Premium

Spațiul tehnic multifuncțional şi evolutiv

Locatec® Premium regrupează toate avantajele Locatec®, dar se remarcă prin mai multe echipamente destinate confortului. Bazinul de duş este echipat cu un grătar care aduce o notă suplimentară de eleganţă şi care are aspectul şi atingerea lemnului natural.
Locatec® Premium este echipat cu o priză de apă cascadă şi cu un echipament pentru un electrolizor cu sare.

Filwat Compact System®, creat de Piscinele WATERAIR şi certificat de TÜV (N°R60022656) este rezervat piscinelor care au o suprafață mai mică de 35m2 (cu excepția piscinelor mari).

Piscine Waterair vă propune un sistem clasic de filtrare cu cartuș care se instalează într-un spațiu tehnic situat în apropierea piscinei sau în subsolul casei dumneavoastră.

Sistemul de filtrare cu nisip, asemănător sistemului de filtrare cu cartuș, se instalează simplu într-un spațiu tehnic situat în apropierea piscinei sau în subsolul casei dumneavoastră.
Sistem de filtrare pre-montat

Spațiu tehnic inteligent pentru piscinele mici şi medii, pre-montat în fabrică, el este practic şi ușor de instalat.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii