Panoul Waterair


Panoul Waterair: cea mai bună alegere!

Fiind 100% originale, piscinele Waterair beneficiază de o tehnologie exclusivă şi brevetată. Osatura este formată din panouri de oţel ondulat de mare densitate, îmbrăcate cu multiple straturi de protecție care garantează o rezistenţă mecanică şi o longevitate excepțională.

De ce panouri din oţel?

Performanţe mecanice
Oţelul prezintă caracteristici mecanice care pot rezista la condiții extreme.

Libertate a formelor
Caracteristicile sale unice (printre care şi elasticitatea) permit realizarea unei infinități de forme, asigurând posibilitatea de a înscrie lucrările în mod armonios în mediul unde acestea se desfășoară.

Respect faţă de mediu
Oţelul este un material rezistent care îşi păstrează proprietățile timp de decenii. În plus, oţelul este unul din materialele cele mai reciclate din lume.

Ușor de pus în practică
Oţelul este rapid şi ușor de montat. Elementele sunt realizate în fabrică şi doar asamblarea lor se face pe loc.

Confort şi economisire a energiei
Oţelul, odată asociat cu alte materiale, oferă soluții interesante pentru izolarea lucrării.

Construcție modulară
Construcțiile din oţel sunt evolutive şi se adaptează cu ușurință evoluției necesităților dumneavoastră.

Începând cu finalul secolului al XIX-lea, utilizarea oţelului a revoluționat construcția de piscine.
Aici, Turnul Eiffel din Paris (1889) şi Burj Al Arab din Dubaï (1993).

O rezistenţă excepțională


Raportul de studiu al biroului VERITAS (MLH1B970074F) validează calculele care demonstrează faptul că panoul Waterair rezistă la de 4 ori presiunea maximă exercitată asupra structurii.

În plus, aceste calcule indică faptul că panoul Waterair are o stabilitate superioară față de cea a unui perete din beton, având o lățime de aproximativ 45 cm.


O structură fără fisuri

 Datorită robusteţii panourilor din oţel, piscina dumneavoastră Waterair poate rezista în condiții extreme. În caz de îngheţuri puternice, de mişcări telurice de amplitudine mică sau de instalare în zonă seismică, piscina dumneavoastră va rezista fără a suporta fisuri sau deteriorări, asigurând astfel perenitatea investiţiei dumneavoastră.

O longevitate incomparabilă

 Panoul Waterair beneficiază de o pricepere tehnologică unică: o protecție multistrat care asigură piscinei dumneavoastră modulare o longevitate deja demonstrată.

Panoul Waterair se compune: - dintr-un miez de oţel ondulat de 150/100 – de o parte şi de cealaltă, o protecție din aliaj galvanizat pentru a asigura o excelentă rezistență la coroziune – de o parte şi de cealaltă, un strat de protecție compozit care garantează o durabilitate excepțională.

* Nu este degresiv, împotriva tuturor viciilor de fabricație, în conformitate cu condițiile noastre generale de garanție.

Bine de știut :
Testele realizate de CETIM, în condiţii extreme cu care piscina dumneavoastră Waterair nu se va întâlni niciodată, dovedesc că după 3.000 de ore de ceţuri saline (echivalentul a 30 de ani de expunere la apă sărată), nu apare nicio urmă de rugină roşie.
Cereți
catalogul
GRATUIT
Studiu personalizatCereți un studiu de instalare gratuit şi personalizat

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii