Piscină, Cléa, 7,94m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Turcoaz Piscină, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Cléa, 7,94m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbré Gris Piscină, Cléa, 8,87m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbré Gris

Piscină Cléa

Caracteristicile piscinei

Model : Cléa 2 - 410
Dimensiuni : 7,94m x 4,10m x 2,96m
Scară : Pacio
Liner : Gris
Formă liberă

Piscină CléaCléa

Cu siguranță de design, piscina Cléa se va integra cu stil în terenul dumneavoastră. Liniile sale fluide și armonioase i-au adus acestei piscine un Trofeu de Argint în 2013 la categoria „piscină urbană mai mică de à 30 m², de formă liberă”. 

Cu ajutorul mai multor opțiuni, personalizați-vă piscina, pentru a crea un loc de relaxare unic și ludic, care vă va da sentimentul că sunteți în vacanță, fără a pleca de acasă!

Dimensiuni

Piscina Cléa se potrivește perfect nevoilor și caracteristicilor terenului dumneavoastră. Mai multe dimensiuni predefinite sunt disponibile.

Echipări de serie

Cu scara sa Pacio integrată, piscina Cléa vă oferă un adevărat spațiu de relaxare. De altfel, aveți posibilitatea de a alege culoarea linerului în funcție de stilul grădinii dumneavoastră. Culoarea mentei, gri, albastru azuriu sau chiar culoarea specifică Toscanei: găsiți nuanța ideală! În ce privește profilul de fund, optați pentru cel care va corespunde cel mai bine utilizării dumneavoastră, dintre fundul plat de 1,20 m (opțiune de 1,50 m disponibilă), profilul bombat sau mini-fosa. Indiferent că sunteți adepți ai jocurilor acvatice, ai înotului de plăcere sau ai săriturilor, veți găsi cu siguranță profilul care vă corespunde.

Opțiuni de confort

Este posibil să vă înfrumusețați piscina cu borduri STONE, care vor completa stilul de design al acesteia. Pentru a prelungi scăldatul pe timp de noapte și a adăuga un detaliu și mai estetic bazinului dumneavoastră, se va putea instala și un proiector LED cu lumină albă sau colorat. Acesta va scoate în evidență eleganța liniilor piscinei dumneavoastră. În ce privește siguranța pe marginea bazinului, Piscine Waterair vă propune o gamă largă de produse care satisfac normele în vigoare. Sistem de acoperire, alarmă sau bariere: alegeți alternativa care vă convine și faceți mai sigur spațiul dumneavoastră de relaxare.

Avantaje

Acest model care îmbină armonios linii drepte și curbe se acoperă cu ușurință și lasă loc pentru diferite spații; zonă de joacă, de relaxare și de scăldat. Piscina Cléa se integrează în toate grădinile, datorită numeroaselor mărimi propuse. Partea rotunjită care prelungește scara îi conferă un design unic.

Cléa este o piscină de formă liberă, care poate fi personalizată conform dorințelor dumneavoastră.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii