Piscină, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Emma, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris

Piscină Emma

Caracteristicile piscinei

Model : Emma 1-415
Dimensiuni : 7,24m x 4,15m x 2,96m
Scară : Pacio
Liner : Toscane
Formă liberă

Piscină EmmaEmma

Având formă liberă, piscina Emma oferă o mărime ideală pentru cei care doresc să îmbine spațiul de relaxare cu cel de joacă, beneficiind în același timp de o lungime suficientă pentru a înota. Forma sa deosebită îi conferă un estetism elegant, care se integrează perfect în toate tipurile de grădini.

Dimensiuni

Două mărimi pentru această piscină cu dimensiuni generoase: prima 7,24 x 4,15 x 2,96 m beneficiază de o suprafață de 22 mp, a doua 8,17 x 4,15 x 2,96 m, de o suprafață de 25 mp. O piscină de mărime ideală pentru a vă dedica atât plăcerilor farniente, cât și activităților mai sportive.

Echipări de serie

Mai multe echipări de serie desăvârșesc piscina Emma. În funcție de dorințele dumneavoastră, optați pentru un liner de culoarea mentei, albastru azuriu, gri sau de culoarea specifică Toscanei. Scara Pacio, în interiorul perimetrului, se va armoniza cu formele libere ale acestei piscine, iar diferitele tipuri de funduri propuse, fund plat, bombat sau mini-fosă vor corespunde utilizării pe care doriți să o atribuiți bazinului dumneavoastră (zonă de joacă, zonă de sărituri, etc.). Pentru o întreținere optimă a piscinei dumneavoastră, Piscine Waterair propune 3 tipuri de filtrare compatibile cu modelul Emma: filtrare cu cartușe, cu nisip sau compactă.

Opțiuni de confort

O paletă de culori de liner opțională, 3 alte sisteme de filtrare, Locaroc, Locatec și Locatec Premium, borduri și proiectoare cu LED, albe sau colorate vor putea înfrumuseța piscina dumneavoastră. Pentru o siguranță optimă, bariere alarme sunt adaptabile acestui model de design.

Avantaje

Un estetism unic pus în evidență de forme rotunjite care prelungesc scara și posibilitatea de a vă bucura de diferite zone în cadrul aceluiași bazin; jocuri, relaxare și scăldat. Piscina Emma este sinteza perfectă de originalitate și eleganță.

Cu forma sa liberă, Emma îmbină relaxarea cu plăcerile apei. Personalizarea conform dorințelor dumneavoastră vă aparține.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii