Piscină, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Luna, 7,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane

Piscină Luna

Caracteristicile piscinei

Model : Luna 2-296
Dimensiuni : 6,54m x 2,96m
Scară : Pacio
Liner : Gris
Formă liberă

Piscină LunaLuna

Deopotrivă sobră și contemporană, piscina Luna se adaptează tuturor exterioarelor. Este o piscină de formă liberă, care dispune de un spațiu plăcut pentru relaxare, cu scara sa Pacio. De asemenea, este o piscină ideală pentru joacă sau pentru a vă menține în formă!

Dimensiuni

Dimensiunile acestei piscine de formă liberă oferă un compromis ideal familiilor care doresc să beneficieze de un adevărat spațiu de scăldat, dar care dispun de o suprafață limitată. Bazinul este disponibil în două formate, cu o lățime de 2,96 m și o lungime la alegere, de 6,54 m sau 7,47 m, având o suprafață de 18 sau 21 mp. De aceea, încape toată familia, într-un confort optim.

Echipări de serie

Piscina dumneavoastră este personalizabilă datorită unei multitudini de echipări, pentru maximizarea confortului dumneavoastră. Culoarea piscinei dumneavoastră se adaptează tuturor dorințelor; liner de culoarea mentei, albastru azuriu, gri, de culoarea specifică sau Toscanei, alegerea vă aparține! Bordurile Stone, moderne, vor desăvârși piscina visurilor dumneavoastră. La final, selectați profilul de fund care vă convine: plat, bombat, cu o mini-fosă sau bazin mare, pentru uz sportiv sau familial, totul este posibil cu piscina dumneavoastră Waterair.

Opțiuni de confort

Piscina Luna, cu scara sa Pacio integrată, oferă un câștig de spațiu apreciabil în jurul piscinei. O întreagă gamă de bariere și de alarme este, de asemenea, disponibilă, pentru a face mai sigur bazinul dumneavoastră și o selecție vastă de sisteme de acoperire vor păstra piscina dumneavoastră la o temperatură plăcută, pentru a profita de aceasta și înainte de vară și după vară. Pentru a scoate în evidență forma liberă a acestei piscine, dispuneți de spoturi luminoase și/sau puteți să vă oferiți un salon de grădină, pentru seri plăcute pe timpul verii.

Avantaje

Piscina Luna se poate acoperi cu ușurință, cu un acoperiș sau cu un sistem de acoperire, datorită formei sale, care îi conferă și toate avantajele scării Pacio.

Având formă liberă, Luna este o piscină personalizabilă, pentru a satisface toate dorințele dumneavoastră.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii