Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Roman, liner Toscane Piscină, Madeleine, 11,60m x 7,10m x 5,35m, escalier Roman, liner Provence Piscină, Madeleine, 11,60m x 5,34m x 4,15m, escalier Roman, liner Turcoaz Piscină, Madeleine, 11,60m x 7,10m x 5,35m, escalier Roman, liner Provence Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Roman, liner Marbella Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Roman, liner Marbella Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Roman, liner Gris Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Roman, liner Marbella Piscină, Madeleine, 10,35m x 5,34m x 4,15m, escalier Roman, liner Azur Piscină, Madeleine, 10,35m x 5,34m x 4,15m, escalier Roman, liner Marbella Piscină, Madeleine, 10,35m x 5,34m x 4,15m, escalier Roman, liner Azur Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Roman, liner Gris Piscină, Madeleine, 8,35m x 4,75m x 3,57m, escalier Paso, liner Blanc

Piscină Madeleine

Caracteristicile piscinei

Model : Madeleine 08
Dimensiuni : 8,35m x 4,75m x 3,57m
Scară : Roman
Liner : Toscane
Formă liberă

Piscină MadeleineMadeleine

Doriți să conferiți o trăsătură convivială grădinii dumneavoastră, desăvârșind-o cu o piscină elegantă și estetică? Descoperiți piscina Madeleine, un bazin cu forme libere, care se va integra armonios în orice tip de grădină.

Premiată cu un Trofeu de Argint la Trofeele piscinei în 2011, la categoria „piscine în kit”, această piscină seduce în fiecare an nenumărate familii doritoare să creeze un spațiu de recreere care să li se potrivească. Rețineți că este posibil să creați un bazin cu mai multe zone, echipându-l cu o scară, pentru a alterna relaxarea cu înotul și, de ce nu, cu săriturile.

Dimensiuni

Dimensiunile piscinei Madeleine Waterair se adaptează specificităților terenului și dorințelor dumneavoastră. De exemplu, Madeleine 7 dispune de o dimensiune de bază de 7,30 m în lungime și 4,15 m în lățime, oferind o suprafață de scăldat de 23 mp. Adaptați mărimea acesteia în funcție de specificitățile terenului și de dorințele dumneavoastră privind viitorul dumneavoastră spațiu de recreere.

Echipări de serie

Personalizați-vă piscina cu o scară la alegerea dumneavoastră. Orbis, Paso, Roman, cu sau fără iluminare: alegeți scara care vă place și care va pune cel mai bine în valoare bazinul dumneavoastră! 

Și, pentru cei care doresc și mai multă relaxare, scările balneo vor aduce un detaliu de bunăstare piscinei dumneavoastră Madeleine. Între două sărituri, profitați de un masaj relaxant plăcut. 

Creați un spațiu de scăldat pe gustul dumneavoastră, personalizând și linerul dumneavoastră: de culoarea mentei, albastru azuriu, gri, culoarea specifică Toscanei, alegeți nuanța care se va potrivi cel mai bine cu grădina dumneavoastră și va pune mai bine în valoare piscina dumneavoastră.

Optați și pentru un fund adaptat utilizării dumneavoastră. Indiferent că sunteți sportiv, pus pe recreere, adept al săriturilor sau jocurilor acvatice sau toate la un loc, veți găsi cu siguranță fericirea dumneavoastră, alegând dintre fund plat, mini-fosă sau chiar bazin mare.

Opțiuni de confort

În ce privește siguranța la marginea bazinului dumneavoastră, alegeți dintr-o gamă largă de produse conforme normelor în vigoare: barieră, sistem de acoperire de siguranță sau chiar o alarmă, optați pentru echiparea dorită.

Avantaje

Modelul Madeleine se va integra în orice arhitectură de grădină, datorită formei sale libere. Această caracteristică îi conferă posibilitatea de a crea mai multe spații: zonă de joacă, de scăldat, de relaxare.

Având o formă liberă, Madeleine este o piscină mare, care poate fi personalizată conform dorințelor dumneavoastră. Nu ezitați să descoperiți și celelalte modele ale noastre

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii