Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscine semi enterrée Piscină, Eva, 7,16m x 4,30m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,16m x 4,30m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,16m x 4,30m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscină, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris

Piscină Eva

Caracteristicile piscinei

Model : Eva
Dimensiuni : 7,78m x 4,99m x 2,96m
Scară : Pacio
Liner : Gris
Bob de fasole

Piscină EvaEva

Doriți să creați un spațiu de recreere convivial în grădina dumneavoastră, pentru a profita din plin de zilele frumoase? Descoperiți piscina Eva, o piscină cu linii elegante, gândită pentru a se integra armonios în centrul grădinii dumneavoastră, indiferent de stilul său și de mărimea sa. Premiată cu Trofeul de Aur al piscinei în 2013, la categoria „instalată la un particular”, această piscină denumită „bob de fasole” seduce în fiecare an numeroase cupluri sau familii.

Dimensiuni

Piscina Eva se potrivește perfect dorințelor și nevoilor dumneavoastră: mai multe dimensiuni sunt disponibile, pentru a se adapta cel mai bine proiectului dumneavoastră. Bazinul cel mai mic măsoară 7,16 m în lungime pe 4,30 lățime, în timp ce bazinul cel mai mare prezintă o lungime de 8,92 m pe 5,44 lățime. Suprafața bazinului variază între 23 și 34,5 mp; ceea ce vă permite să faceți frumoase lungimi de bazin!

Echipări de serie

Piscina dumneavoastră în formă de bob de fasole Eva se livrează cu mai multe echipări de serie, din care unele sunt personalizabile. Astfel, profitați de o scară Pacio și armonizați culoarea linerului dumneavoastră cu stilul grădinii dumneavoastră (culoarea mentei, albastru azuriu, culoarea specifică, gri sau chiar culoarea specifică Toscanei). Fundul, de asemenea, se adaptează utilizării piscinei dumneavoastră. De la mini-fosă la fund bombat, trecând prin fund plat sau bazin mare, fiecare înotător va găsi un profil de fund adaptat pentru a se dedica înotului de plăcere, sportiv, săriturilor sau jocurilor acvatice.

Opțiuni de confort

Dați frâu liber dorințelor dumneavoastră și modelați-vă spațiul de recreere astfel încât să vă reflecte identitatea și în funcție de specificitățile terenului dumneavoastră. Desăvârșiți marginile piscinei dumneavoastră Eva cu borduri antiderapante de design absolut, precum bordurile STONE; iluminați bazinul dumneavoastră cu spoturi cu lumină delicată, pentru seri frumoase sub clar de lună; sau optați chiar pentru opțiunea balneo, pentru a profita de momente zen între două bălăceli. 

În ce privește siguranța în jurul piscinei, alegeți dintr-o gamă largă de produse conforme normelor în vigoare. Sistem de acoperire de siguranță, alarmă, barieră: protejați marginile piscinei dumneavoastră așa cum doriți.

Avantaje

Cu curbele sale armonioase și linia sa contemporană, piscina Eva se integrează oricărei arhitecturi de grădină. În funcție de dorințele dumneavoastră, puteți să creați mai multe spații: zonă de joacă, de scăldat, de relaxare.

Eva este o piscină în formă de bob de fasole, ceea ce îi conferă un stil absolut particular. Cu scara sa Pacio integrată, ea oferă un adevărat spațiu de relaxare.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii