Piscină, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Piscină, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Piscină, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, liner Toscane

Piscină Sofia

Caracteristicile piscinei

Model : Sofia 07
Dimensiuni : 7,16m x 4,36m x 3,72m
Scară : Enjoy
Liner : Toscane
Bob de fasole

Piscină SofiaSofia

Piscina Sofia are un aspect plăcut, este foarte modernă și are toate atuurile pentru a vă seduce. Datorită formei de bob de fasole, aceasta se adaptează cu ușurință la arhitectura grădinii dvs. Descoperiți toate caracteristicile uneia dintre cele mai recente creații ale mărcii Piscines Waterair.

Dimensiunile

Modelul de piscină Sofia este disponibil în 4 variante de dimensiuni. Acestea variază între 6,04 m și 9,05 m lungime, 3,53 m și 5,36 m lățime, și între 17 și 38 m2 ca suprafață. Dimensiunile îi permit să se adapteze la orice tip de grădină. 

Echiparea standard

Fiind echipată cu scara integrată Enjoy, piscina Sofia poate fi livrată în mai multe variante de culoare pentru pereți: galben toscana, albastru azuriu, gri sau verde mentă. 

În funcție de preferințe, puteți opta pentru un profil de fund plat de 1,20 m sau pentru o mini fosă. 

În privința sistemului de filtrare, aveți următoarele opțiuni:

- Filtrarea cu cartuș

- Filtrarea cu nisip

- Sistemul Filwat compact

Consilierul nostru pentru piscine Waterair vă va putea ghida către un sistem de filtrare adaptat utilizării dumneavoastră.

Opțiunile de confort

Personalizați-vă spațiul de relaxare în funcție de preferințe, grație diferitelor opțiuni propuse de Piscines Waterair. Puteți, de exemplu, să optați pentru un fund plat de 1,50 m, sau dalele Stone, care sunt atât plăcute ca aspect, cât și rezistente. Pentru filtrare, sunt disponibile sistemele Locatec, Locaroc și Locatec Premium. 

Pentru mai mult confort și o utilizare mai plăcută, puteți, de asemenea, să optați pentru duzele balneare, care se utilizează fără moderație între două plonjoane, sau cu opțiunea de a înot contra curentului. 

Amatorii de băi nocturne se pot lăsa tentați de proiectoarele cu LED-uri de culoare albă sau colorate. 

Avantaje

Scara integrată și poziția acesteia permit eliberarea culoarului de înot pentru a profita din plin de potențialul piscinei. 

Modelul Sofia, în formă de bob de fasole, este, de asemenea, ușor de acoperit fie cu un acoperiș, fie cu un capac. Aspectul estetic studiat și dimensiunile moderate îi permit să se integreze în orice tip de grădină. 

Datorită modelului personalizabil de piscină Sofia, puteți crea un spațiu de relaxare, adaptat preferințelor dumneavoastră!

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii