Piscină, Barbara, 8,88m x 4,23m, escalier Roman, liner Turcoaz Piscină, Barbara, 10,40m x 4,80m, escalier Roman, liner Marbella Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turcoaz Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turcoaz Piscină, Barbara, 8,88m x 4,23m, escalier Roman, liner Marbré Gris Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Paso, liner Gris Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Paso, liner Gris Piscină, Barbara, 7,02m x 3,76m, escalier Paso, liner Turcoaz Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Toscane Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turcoaz Piscină, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Échelle, liner Turcoaz

Piscină Barbara

Caracteristicile piscinei

Model : Barbara 09
Dimensiuni : 8,88m x 4,23m
Scară : Roman
Liner : Turcoaz
Dreptunghi

Piscină BarbaraBarbara

Deopotrivă clasică și elegantă, această piscină dreptunghiulară se va integra perfect în grădina dumneavoastră și îi va conferi, pe lângă estetism, un detaliu de convivialitate. Pe parcursul întregii veri, în familie sau între prieteni, veți putea să profitați de un spațiu plăcut de recreere, care vă va da sentimentul că sunteți în vacanță, fără să plecați de acasă.

Colțurile rotunjite al piscinei Barbara asigură o întreținere cu adevărat ușoară, datorită unei circulații foarte fluide a apei. Un argument puternic pentru cine dorește să profite la maximum de timpul de scăldat!

Dimensiuni

Pentru a se adapta dorințelor dumneavoastră și mărimii grădinii dumneavoastră, piscina dreptunghiulară Barbara este disponibilă în mai multe dimensiuni. Bazinul cel mai mic măsoară 6,09 metri în lungime și 3,76 metri în lățime, având o suprafață totală de 28 m². Dimensiunile modelului cel mai mare sunt 11 X 5,45 metri, având o suprafață totală de 43 m², ceea ce mulțumește amatorii de înot. Mai multe dimensiuni intermediare sunt disponibile, precum și modele mai mari, la cerere.

Echipări de serie

Această piscină se livrează cu mai multe echipări: o paletă largă de culori pentru liner, un fund plat, bombat sau tip mini-fosă, conform dorințelor dumneavoastră pentru scăldat și un sistem de filtrare clasic, fie cu cartuș, fie cu nisip.

Opțiuni de confort

Toate piscinele Waterair sunt personalizabile, astfel încât fiecare client să poată să creeze o piscină care să i se potrivească și să corespundă dorințelor sale. Borduri antiderapante de design STONE, proiectoare, sistem de acoperire: adăugați elementele pe care le doriți la piscina dumneavoastră Barbara. În ce privește siguranța, veți putea opta pentru o alarmă, o barieră sau chiar un sistem de acoperire. 

Avantaje

Piscina Barbara Waterair a fost premiată cu Trofeul de Argint, cu ocazia Trofeelor piscinei pe 2013. O formă care se acoperă ușor, care se aseamănă cu un dreptunghi, beneficiind în același timp de avantajele formelor libere.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii