Piscină, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Piscină, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella

Piscină Lola

Caracteristicile piscinei

Model : Lola
Dimensiuni : 3,75m x 2,96m
Scară : Pacio
Liner : Toscane
Mini

Piscină LolaLola

Elegantă și contemporană, piscina Lola Mini oferă o mărime ideală, care se adaptează tuturor exterioarelor, chiar și spațiilor cele mai limitate. Forma sa pătrată, îmblânzită de colțuri rotunjite, face din aceasta un spațiu plăcut pentru a se destinde și a profita de momente de stare de bine.

Dimensiuni

Dimensiunile piscinei Lola Mini, 3,75 m x 2,96 m, sunt perfecte pentru persoanele care doresc o piscină în grădina lor, dar nu beneficiază decât de foarte puțin spațiu. Un adevărat bazin de recreere, minipiscina Lola Mini oferă o suprafață de relaxare de 9 mp.

Echipări de serie

Piscina Lola Mini se livrează cu mai multe echipări de serie, care pot fi personalizabile în funcție de nevoile dumneavoastră; un fund plat cu o adâncime de 1,20 m, un liner disponibil în variante la alegere gri, de culoarea mentei, de culoarea specifică Toscanei sau albastru azuriu, o scară Pacio în interiorul perimetrului, care se armonizează cu formele piscinei dumneavoastră și trei sisteme de filtrare propuse, cu cartuș, cu nisip sau compact.

Opțiuni de confort

Pentru a îmbina minipiscina cu confortul maxim, puteți să echipați piscina dumneavoastră cu borduri Stone și cu o iluminare colorată sau cu leduri. Astfel, profitați de o vedere frumoasă asupra piscinei dumneavoastră, la căderea nopții. Pentru a vă îmbunătăți confortul, estetismul piscinei dumneavoastră și pentru a asigura o siguranță optimă, există prelate, bariere de siguranță și alarme adaptabile modelului Lola Mini.

Avantaje

Suprafața sa mai mică de 10 mp nu necesită nicio autorizare de construcție și face din aceasta o piscină contemporană adaptabilă, indiferent de configurația și mărimea grădinii dumneavoastră.

Lola Mini este o minipiscină, dar acest lucru nu vă împiedică să o personalizați după cum doriți.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii