Piscină, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Piscină, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane

Piscină Olivia Mini

Caracteristicile piscinei

Model : Olivia Mini 237
Dimensiuni : 4,23m x 2,37m
Scară : Échelle
Liner : Toscane
Mini

Piscină Olivia MiniOlivia Mini

Doriți să vă instalați o piscină în grădină dar nu aveți suficient spațiu? Noul model Olivia Mini vine în completarea ofertei de mini-piscine Waterair. Acest model este practic, are un aspect plăcut și se adaptează perfect în multe spații restrânse. 

Deși are o dimensiune redusă, acest lucru nu împiedică piscina Olivia Mini să răspundă tuturor preferințelor de joc sau de relaxare!

Dimensiunile 

Având o lungime care variază între 3,30 și 4,23 metri, piscina Olivia Mini se integrează natural în toate grădinile, inclusiv în cele mai mici. Fundul său plat de 1,20 m permite copiilor și adulților să se distreze fără a pierde contactul cu solul. 

Echiparea standard 

Piscina Olivia Mini este disponibilă în mai multe variante de culoare pentru pereți: galben toscana, albastru azuriu, gri sau verde mentă. Alegeți stilul care vă place pentru o piscină care vă seamănă.

Opțiunile de confort 

Pentru a optimiza nivelul de confort, alegeți dintre numeroasele echipamente propuse ca opțiuni. Scara Orbis, de exemplu, oferă acces ușor și sigur la piscină. Pentru o decorare perfectă, alegeți dalele Stone. Acestea sunt antiderapante, rezistente și au un aspect estetic plăcut, constituind o punte de legătură perfectă între piscină și grădină. Și pentru a înota confortabil chiar și seara, adăugați proiectoarele cu LED. 

Avantaje 

Marginile sale rotunjite permit:

- o deplasare mai plăcută și confortabilă în jurul piscinei
- ușurarea întreținerii
- acoperirea sa ușoară

Cu Olivia Mini, puteți îndrăzni să instalați o piscină chiar și acolo unde vi se părea imposibil!

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii