Piscină, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Piscină, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Piscină, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe

Piscină Sara Mini

Caracteristicile piscinei

Model : Sara Mini 03
Dimensiuni : 3,88m x 2,71m
Scară : Inside
Liner : Menthe
Mini

Piscină Sara MiniSara Mini

Visați la o piscină în gradină dar vă este teamă că aveți prea puțin spațiu? Descoperiți noul model de piscină mică Waterair Sara Mini cu dimensiuni reduse, ideal pentru a vă oferi relaxare maximă, ocupând un spațiu minim. Practic și cu un design plăcut, acest model se adaptează spațiului limitat din grădina dvs. și poate fi completat cu numeroase echipamente, pentru a se adapta tuturor preferințelor.

Dimensiunile

Piscina Sara Mini a fost proiectată pentru a se integra cu ușurință în grădini mici. Având o lungime de 3,88 m și o lățime de 2,71 m, aceasta este ideală pentru relaxare în timpul zilelor însorite și pentru a profita de momentele de destindere. Acest model de piscină are un fund plat de 1,20 m.

Echiparea standard

Piscina Sara Mini este disponibilă în diferite culori pentru pereți: galben toscana, albastru azuriu, gri sau verde mentă. Scara se integrează în piscină pentru a vă permite să profitați la maximum de suprafața sa și eliberează spațiu pentru înot, pentru relaxare maximă. 

În privința sistemului de filtrare, aveți următoarele opțiuni:

- Filtrarea cu cartuș

- Filtrarea cu nisip

- Sistemul Filwat compact

Consilierul nostru pentru piscine Waterair vă va putea ghida către un sistem de filtrare adaptat utilizării dumneavoastră.

Opțiunile de confort

Există mai multe opțiuni pentru crearea piscinei visurilor dumneavoastră. Optați pentru dalele Stone pentru decorarea marginilor piscinei; designul modern și nuanța naturală a acestora vor aduce o notă de eleganță spațiului de relaxare.

Montați proiectoare cu LED-uri albe sau colorate, pentru a vă bucura de piscina Mini chiar și seara. Echipați scara cu duze balneare sau cu sistemul de iluminat Escalight pentru a perfecționa designul piscinei.

Avantaje

Este practică pentru relaxare și destindere grație dimensiunilor reduse; având o lungime de peste 3,5 m, aceasta permite utilizarea unei benzi elastice de înot pentru a vă menține în formă.

Ideală pentru momentele de destindere și adaptată spaţiilor mici: piscina Sara Mini nu are cum să nu vă placă!

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii