Piscină, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Piscină, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Piscină, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Piscină, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Piscină, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Piscină, Olivia, 7,87m x 4,15m, escalier Roman, liner Marbré Gris Piscină, Olivia, 5,75m x 2,96m, escalier Paso, liner Gris Piscină, Olivia, 5,75m x 2,96m, escalier Paso, liner Gris Piscină, Olivia, 7,87m x 4,15m, escalier Roman, liner Marbré Gris Piscină, Olivia, 8,80m x 4,15m, escalier Échelle, liner Toscane

Piscină Olivia

Caracteristicile piscinei

Model : Olivia OV1 - 237
Dimensiuni : 5,16m x 2,37m
Scară : Échelle
Liner : Toscane
Ovală

Piscină OliviaOlivia

Visați să instalați o piscină în grădina dumneavoastră, dar vă e teamă că nu aveți suficient spațiu? Optați pentru piscina Olivia, atât practică, cât și estetică! Cu forma sa ovală, ea se adaptează tuturor tipurilor de terenuri. Un adevărat plus de valoare pentru exteriorul dumneavoastră, această piscină cu linie clasică va oferi momente de joacă și de destindere întregii familii. Ocuparea optimizată a spațiului păstrează lungimea de parcurs înot.

Dimensiuni

Piscina Olivia este disponibilă în variante aproape infinite. Lungimea sa, de la 4,23 m până la 10,33 m, se adaptează proporțional cu lățimea sa, de la 2,37 m până la 4,75 m (alte dimensiuni, la cerere). Dimensiunile sale adaptabile îi permit să se integreze în toate decorurile, în funcție de spațiul pe care doriți să i-l consacrați. Piscina dumneavoastră ovală poate, de asemenea, să ia forma unui culoar de înot pentru cei mai sportivi, cu dimensiuni de 11,95 m x 3,57 m.

Echipări de serie

Liner de culoarea mentei, albastru azuriu, gri, culoarea specifică Toscanei, alegerea stilului piscinei dumneavoastră vă aparține. De asemenea, alegeți dintre tipurile de fund, plat la 1,20 sau 1,50 m, bombat, mini-fosă sau chiar bazin mare, în funcție de utilizarea familială sau mai sportivă a piscinei dumneavoastră ovale.

Opțiuni de confort

Piscina Olivia beneficiază de numeroase echipări opționale. Scară Orbis, Paso sau Roman în funcție de forma și de lățimea dorită.

Bordurile piscinei dumneavoastră sunt, de asemenea, personalizabile: bordurile Stone vor desăvârși piscina dumneavoastră datorită designului lor modern. Antiderapante și solide, ele vor face mai sigure marginile piscinei dumneavoastră. De asemenea, aveți în vedere și alarme, bariere și sisteme de acoperire, pentru a proteja bazinul dumneavoastră.

Avantaje

Această piscină ovală este ușor de acoperit cu un acoperiș sau un simplu sistem de acoperire. Aceste contururi rotunjite permit circulația plăcută și confortabilă în jurul bazinului. Pentru cei mai sportivi dintre dumneavoastră, modelul Olivia poate fi disponibil și în varianta culoar de înot. 

Mică sau mare, Olivia este o piscină ovală care se personalizează după cum doriți, pentru a răspunde tuturor dorințelor dumneavoastră.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii