Scări

O notă de eleganţă şi confort…

Estetică şi confortabilă, scara este o piesă importantă pentru a vă personaliza piscina.
Convivial şi apreciat de toată familia, el facilitează şi securizează accesul la piscină, fiind în special recomandat pentru cei mai mici şi pentru seniori.

Realizate în fabrica noastră (cu excepția scării Orbis) cu materiale de calitate superioară, ele sunt verificate în mod sistematic şi testate înainte de a fi comercializate.

Scară Enjoy

Scară EnjoyScară EnjoyScară Enjoy

Lățime: 2,50 m

Scara Enjoy, cu designul său elegant și atemporal, a fost concepută special pentru modelul Elsa. Dimensiunile sale generoase vă oferă un spațiu confortabil, ideal pentru a petrece clipe plăcute cu cei dragi în piscină, fără a diminua suprafața de înot.

Lățime: 2,96 m

Disponibilă doar la modelele de piscină : Cléa, Luna, Eva, Emma şi Lola.

Parte integrantă a piscinei, scara de acces Pacio permite un câștig de spațiu în jurul piscinei. Piscina şi scara formează un ansamblu unic, indisociabil.

Scară Inside

Scară InsideScară InsideScară Inside
INSIDE este noua scara de la Piscines Waterair.  Disponibila exclusiv pentru noua linie de piscine Sara, INSIDE combina designul contemporan cu o ergonomie optimizata. Pozitia sa de colt, va permite sa exploatati toata lungimea piscinei pentru un inot sportiv, pastrand in acelasi timp garantia unui acces in siguranta la spatiul dvs de scaldat.

- 2 finisari disponibile : Granit bej si Granit gri
- Echipamente optionale : Diuza balneo rotativa si Escalight ( 3 spoturi LED pentru a ilumina si securiza accesul in piscina dvs.)
Lățime: 1,17 m

Scara pentru piscine Orbis provine din gama de scări pentru Piscines Waterair. Desenul său simplu şi contemporan îi permite să se intergreze armonios în toate formele de piscine.

Scară Paso

Scară PasoScară PasoScară Paso

Lățime: 1,60 m

Lăţimea redusă a scării Paso îi permite acesteia să se integreze cu ușurință în diferite configuraţii de piscine. A doua treaptă este special concepută pentru a vă oferi o şedere confortabilă.

Există cu finisaje în alb sau de granit.

Scară Roman

Scară RomanScară RomanScară Roman
Lățime: 2,60 m

Elegante şi spațioase, scările Roman oferă un adevărat spațiu de relaxare. Există cu finisaje în alb sau de granit. Scările Roman pot fi de asemenea echipate cu o duză balneo rotativă.

Cereți catalogul nostru GRATUIT

Toate câmpurile sunt obligatorii